Eddy Merckx

Eddy Merckx Sportboekingen

Contact

Over de spreker

 

Evert ten Napel is de aangever in deze interactieve bijeenkomst en Eddy Merckx, met zijn bloemrijke Vlaams taalgebruik, zorgt Eddy voor mooie verhalen, anekdotes en eye-openers. Kortom een bijeenkomst met veel verrassende elementen.

 

Het thema van de presentaties van Eddy is het overschrijden van grenzen.

Informatie

Tel: 085– 7600 524

Email: info@sportboekingen.nl

Bel mij terug

Biografie

 

Eddy Mercks (1945) wordt met 525 gewonnen wedstrijden door kenners als de succesvolste wielrenner aller tijden gezien. Eddy was actief in de periode van 1961 tot 1978. Hij won in deze periode vijf keer de Tour du France en de Giro d’ Italia, de Vuelta a España, verschillende wereldkampioenschappen  en alle klassiekers behalve Parijs-Tours en Bordeaux-Parijs.

 

Na zijn actieve carrière richtte Eddy zijn eigen fietsenbedrijf op en trad hij op als commentator van wielerwedstrijden.

 

Eddy Merckx schetst een boeiend beeld van zijn leven als renner, ploegleider en zakenman. Topsporters en ondernemers moeten grensverleggend zijn om succes te behalen. Het dineren met de grootste wielrenner aller tijden is een unieke gelegenheid voor topbestuurders om kennis te maken met de prachtige wereld achter de topsport.